Van fundamenteel
goed contract
tot ruwbouw

Werkwijze

Wij vinden het zeer goed én belangrijk dat de zaakvoerders zelf mee op de werf staan. Daardoor kunnen we altijd op een gemotiveerd bouwteam rekenen, zijn de werven heel ordelijk en wordt alles in goede banen geleid. We hebben het volste vertrouwen in Swerts Construct."

Dirk Van Lee & Jenny Janssen,
architecten uit Zonhoven

Met Swerts Construct koop je geen kat in een zak. Transparante contracten en snel en degelijk vakmanschap zijn onze grote troeven. We staan als zaakvoerders zelf mee op de werf, dus perfecte afwerking gegarandeerd.

Goed contact? Goed contract!

Een goed contact begint met een goed contract. De klant wordt hartelijk ontvangen in ons kantoor om de materialen en producten in detail te bespreken, gaande van keuze van gevelsteen tot gewenste isolatienormen. Daarop krijgt de klant een degelijke én zeer complete prijsofferte aangeboden die opnieuw wordt besproken.

In tegenstelling tot sommige andere aannemers kom je bij Swerts Construct niet voor verrassingen te staan. Werkelijk alles is in de prijs vervat.
Daarop spreken we een datum af om aan de werken te beginnen. Wij gaan er prat op dat uw ruwbouw er in 6 à 8 acht weken tijd staat. Snel? Jazeker! We maken lange dagen en zitten niet stil. Zo hebt ú snel resultaat, en wij ook. Ook ons geeft een knappe en snel afgewerkte bouw veel voldoening.