Snel, degelijk,
betrouwbaar én samen

Voordelen

Zowel ik als mijn klanten zijn zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Bouwbedrijf Swerts Construct. Ze leveren vakkundig werk, komen hun afspraken en planningen na en denken mee in alle stappen van het bouwproces. Dat levert steeds een mooi eindresultaat op."

Rik Bossens, architect uit Linden

Als u op zoek bent naar een degelijke partner om uw bouwproject in goede banen te leiden en zelf achteraf niet met een kater te zitten, dan bent u bij Swerts Construct aan het goede adres.

Meer dan ruwbouw alleen

Een hartelijk contact, een goed en allesomvattend contract én een snelle realisatie van uw ruwbouw: dat alles kunnen wij u bieden. Maar voor ons hoeft het niet te stoppen bij een degelijk afgewerkte ruwbouw. Indien gewenst, kunnen wij ook de vloerwerken, plafondbouw en gyprocwerken op ons nemen.

Samen aan de slag

Anders dan bij andere aannemers geeft Swerts Construct de bouwheer - en/of familieleden - de kans om mee te helpen met de ruwbouw. Daar wordt dan een mooi bedrag tegenovergesteld. Vooral handige klanten vinden dit zeer plezierig, want dan zien ze hun huisje niet alleen fantastisch vooruitgaan, ze kunnen er ook actief hun steentje aan bijdragen.