30 jaar ervaring
om op te bouwen

Ervaring

Bij de keuze voor Swerts Construct hebben we vertrouwd op hun jarenlange ervaring. Het zijn harde werkers met oog voor detail. We zijn met een gerust hart in ons huis getrokken."

Bouwheer M.B. uit T.

Het familiebedrijf Swerts Construct bestaat nu 7 jaar, maar kan bogen op méér dan 30 jaar ervaring. De broers Jos en Eddy en hun zonen Timmy en Mathias zetten zich met hart en ziel voor hun bedrijf in. Of hoe je beroep opnieuw je passie wordt...

Zo vaders zo zonen

Al van hun 20 jaar zetten de broers Swerts huizen in bijberoep. Acht jaar geleden beslisten ze om van hun passie hun hoofdberoep te maken en 'Swerts Construct' was geboren. Beide broers brachten elk 30 jaar ervaring in het bedrijf binnen. Die jarenlange avonden en weekends in de bouw wierpen hun vruchten af: in 2003 gingen de broers van start en nog geen jaar later hadden ze al 11 mensen in dienst. Elk project waar ze op intekenden, haalden ze binnen.

Jos' zoon Timmy heeft ondertussen ook al 14 jaar ervaring in de bouw. En Eddy's zoon Mathias is na zijn schooltijd eveneens met vader aan de slag gegaan. Geen betere manier om de stiel te leren... en de opvolging is verzekerd!